Over ons

Over ons

Werkwijze

Met onze betrokken werkwijze leveren wij altijd vijf­sterren hospitality service. Wij bieden hospitality­teams die perfect aansluiten bij de wensen en behoeftes van uw bedrijf. Benieuwd hoe we onze mensen voor u in kunnen zetten? Neem contact met ons op.

Dienstverlening op maat, aan de hand van het wensprofiel van uw organisatie. Samen staan we voor optimale dienstverlening.

Front Row Productions staat voor proactiviteit, continuïteit en flexibiliteit. Onze teams worden aangestuurd door ervaren supervisors, waardoor wij hoge kwaliteit service verlenen.

Kwaliteit

Wij maken de kwaliteit van hoogwaardige service meetbaar, door het vaststellen van Key Performance Indicators (KPI’s). High­end service van topkwaliteit. Met een ambulante poule van medewerkers zijn wij in staat snel te schakelen en hen flexibel in te plannen. Service op maat, persoonlijk en zorgvuldig aangepast op uw wensen.

Front Row Productions zorgt voor een sterk team, dankzij persoonlijke werving en selectie evenals geschikte training en opleiding. Wij zorgen voor geruisloze implementatie van ons team binnen dat van uzelf.

Meer weten over Front Row Productions

Wij vertellen u graag meer!

Ons team