Event productions

Event productions

Voor we ook maar één stap zetten gaan we op zoek naar wat jij voor je ziet. Kunnen we je helpen met een deelproductie of een event van A tot Z? Waar sta je voor open? Wat zijn de no-go’s? En hoe pak jij het graag aan? Op basis van jouw input geeft ons team van creatieve event producenten je een advies op maat. Van creatieve concepten en innovatieve oplossingen tot vergunningen en unieke locaties.

 • Licht, audio en video
 • Decor
 • Entertainment
 • Fotografie
 • Catering
 • DJ’s

Young Capital is expert in event productie en event management. Met een grote expertise op het gebied van event management, creatieve ontwikkeling, crowd control en (technische) productie in eigen huis. Met ons ervaren en enthousiaste team wordt het gehele proces onder één dak aangeboden: creatie & concept, productie en marketing. Zowel voor opdrachtgevers of door ons ontwikkelde eigen event concepten.

Luisteren, creatief denken en verbindingen kunnen leggen speelt hierin een belangrijke rol. Dit zorgt niet alleen voor succesvolle evenementen maar ook voor prettige samenwerkingen.

 

Content & Concept
Wij ontwikkelen en produceren concepten en evenementen. Young Capital brengt mensen bij elkaar en zorgt voor bijzondere momenten en een blijvende herinnering.

Marketing
Organisaties en merken zijn op zoek naar aandacht. Dat is vandaag de dag een hele opgave! Wij gaan telkens met een frisse blik op zoek naar passend en creatief concept. We bieden de merken en organisaties een ‘podium’ en publiek. Wie de boodschap beleeft, begrijpt ‘m sneller, accepteert ‘m eerder, onthoudt ‘m beter en verteld het verder.

Productions
Wij vertalen  creatieve wensen en ideeën naar werkelijkheid. Dit doen we als tussenpersoon tussen de organisatie van een evenement en de leveranciers maar ook voor onze owned events. In alle gevallen leveren we totaaloplossingen; van strategieën en concept tot organisatie en productionele uitvoering.

Andere Service

Andere Service

 • Hospitality Services
  Gedrag en uitstraling vormen een essentieel onderdeel van de totale beleving. De klant, gast of medewerker welkom laten voelen is hierbij het sleutelwoord. Iemand welkom laten voelen zit hem naast het bieden van een prettige omgeving in oprechtheid, de manier van aanspreken, uitstraling van medewerk...
  BEKIJK DEZE DIENST
 • Event productions
  Voor we ook maar één stap zetten gaan we op zoek naar wat jij voor je ziet. Kunnen we je helpen met een deelproductie of een event van A tot Z? Waar sta je voor open? Wat zijn de no-go’s? En hoe pak jij het graag aan? Op basis van jouw input geeft ons team van creatieve event producenten je een advi...
  BEKIJK DEZE DIENST